rencontre amoureuse
Strukovni sindikat
Bilten1

 

LI JE UGROŽEN PRINCIP RAVNOPRAVNOSTI U KOLEKTIVNOM PREGOVARANJU?

Na sastanku Pregovaračkog tima poslodavca - Dragoljub Jovanović,Milan Gucunja, Brankica Jovanović, Pavle Milivojev i Budimir Marković , i predstavnika reprezentativnih sindikata, Samostalnog sindikata RUV RTV – Dragutin Remecki, Horvat Ferenc i Sandra Čolović, Strukovnog sindikata RUV RTV – Mijaz Čivović, Ivan Jovanović i Miroslava Daždiu, održanog 12.01.2010 godine principom PROSTOG PREGLASAVANJA usvojene su izmene Kolektivnog ugovora koje po mišljenju Strukovnog sindikata RUV RTV u ovom trenutku , ne pridonose poboljšanju opšteg stanja u RUV RTV posebno ne materijalnog položaja zaposlenih.

Smanjivanje Minimalnih koeficijenata po grupama poslovauz istovremenu korekciju bruto iznosa za osnovnu zaradu za najjednostavniji posao, u krajnjem ishodu donosi NE POVEĆAVANJE ZARADE, što nije i nikada neće biti podržano od strane Strukovnog sindikata RUV RTV.

 
Bilten 2

KORAK NAPRED , TRI KORAKA UNAZAD ...

Ddugo čekana, nova organizacija i sistematizacija poslova sa koeficijentima usvojena je od strane UO RUV RTV.

Nada, da je novi menadžment postavljen sa ciljem racionalizacije poslovanja i smanjenja broja zaposlenih, izjalovila se.

U predhodnoj 2009 godini, broj zaposlenih uvećan je za 93 novo zaposlenih, što je prouzrokovalo povećanje fonda za zarade za više od 6%.

 
<< Start < Prev 11 12 13 Next > End >>

Page 13 of 13