rencontre amoureuse
Strukovni sindikat
Saopštenje 11

ZAŠTO JE SVETLA BUDUĆNOST JOŠ UVEK DALEKO?

Trenutna situacija oko finansiranja funkcionisanja RUV RTV, kao privremeno rešenje, daje nadu i budi optimizam da bolji dani za zaposlene tek dolaze.
Međutim, još uvek ima previše nerešenih pitanja :stalno, stabilno finansiranje, niske zarade, vrednovanje poslova, radno-poslovni prostor, savremena oprema neophodna za rad posebno u sektoru pripreme i emitovanja programa, višak rukovodilaca, savetnika, pomoćnika...
Ništa nije urađeno da se ostvari transparentnost u radu svih radnih grupa koje rade na transformaciji pokrajinskog Javnog servisa kako u organizacionom tako i u finansijskom segmentu.

 

 
Saopstenje 9

IO Strukovnog sindikata RUV RTV je doneo odluku da, počev od 01.03.2014 godine, visina sindikalne pozajmice iznosi 20 000,00 dinara, a sve u cilju nekakvog poboljšanja materijalnog položaja zaposlenih u RUV RTV.
Pozajmica se odobrava po neizmenjenim uslovima.
Povodom osmomartovskog praznika, doneta je i odluka da se članicama Strukovnog sindikata RUV RTV, kao mali znak pažnje uruči prigodan poklon u iznosu od 1 500,00 dinara.
O vremenu i načinu realizacije biće izdato posebno saopštenje.

 
Saopstenje 8

DA LI SMO NA PRAVOM PUTU?
Čekajući da Medijski zakoni kao i Zakon o finansiranju Javnih servisa budu doneti, veliki broj zaposlenih će i penziju pre dočekati nego nekakvo poboljšanje materijalnog položaja u RUV RTV.
Očuvanje Javnog servisa Pokrajine, kao prioritetnog cilja i Poslodavca i Strukovnog sindikata RUV RTV, je ostvareno te je logično da se nastavi sa reformom strukture samog Javnog servisa.
Neophodna je transparentnost u radu svih radnih grupa koje rade na transformaciji pokrajinskog Javnog servisa kako u organizacionom tako i u finansijskom segmentu.

 

 
Bilten 22
User Rating: / 2
PoorBest 

USPEŠNI IZBORI
U utorak 12.11.2013 godine održani su izbori za članove izvršnih organa Strukovnog Sindikata RUV RTV.
Pozivni konkurs za kandidate koji žele sindikalno angažovanje i imaju volju da pomognu u ostvarivanju sindikalnih prava svih zaposlenih u RUV RTV opet je pokazao da imamo kadar sposoban da se uhvati u koštac sa problemima koji nas pritiskaju, da ponudi prihvatljiva rešenja Poslodavcu a sve u interesu ostvarivanja prava koja proističu iz Zakona o radu i Kolektivnog ugovora..
Pozivni konkurs se pokazao kao pun pogodak jer nam je omogućio uvid u želje i raspoloženje zaposlenih i to ne samo članova Strukovnog Sindikata RUV RTV.
Potvrda ispravnosti dosadašnjeg rada je i broj izašlih na izbore.
Svi prijavljeni kandidati su dobili punu, bezrezervnu podršku na izborima.
Na sednici održanoj 14.11.2013 godine određene su funkcije u izvršnim organima sindikata.

Predsednik Strukovnog sindikata RUV RTV je Mijaz Čivović.
Zamenik predsednika je Miroslava Daždiu.
Sekretar je Ivan Jovanović.

Dokazali smo da je:
STRUKOVNI SINDIKAT RUV RTV – SINDIKAT PO MERI ZAPOSLENIH

 
IZBORI 2013

IZBORI 2013 STRUKOVNI SINDIKAT RUV RTV organizuje druge izbore za izvršne organe naše organizacije za mandatni period do 2017-te godine. Na izbornoj listi nalaze se kandidati koji po našem mišljenju mogu da odgovore zadacima koji se pred Sindikat postavljaju u sledećem periodu. Lista kandidata za članove izvršnih organa Strukovnog Sindikata RUV RTV

1. Mijaz Čivović

2. Miroslava Daždiu

3. Ivan Jovanović

4. Jasminka Bakmaz

5. Mikloš Čongor

6. Emina Ponjičan

7. Bojan Kovačević

8. Livija Drinić

9. Dejan Jocić

10. Jasna Čonkić

Izbori će se održati 12.11.2013 godine u vremenu od 09.00 – 19.00. Mesto održavanja – ulazni hol RNS i ulazni hol TVNS.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 13